TEAM
174855924_1980298512101832_399098609892533349_n

Petrouschka Cappelle


Petrouschka studeerde in 1997 af aan het toenmalige HTI (momenteel Vives) in Brugge als gegradueerde in de logopediie en audiologie. 

Vooral het helpen van kinderen met communicatieproblemen was de drijfveer om dit diploma te behalen. Naarmate de opleiding vorderde, werd ook de interesse in andere logopedische stoornissen en het werken met volwassenen aangewakkerd.

Na de opleiding begon ze bij collega logopediste Els Dejonghe in Moorslede en Eernegem te werken en volgde ze alle mogelijke post-graduaten in verband met stemproblemen. 

Ondertussen heeft ze de praktijk in Eernegem (Dienst Logopedie T.A.L.O.) overgenomen, startte ze een praktijk in Hooglede en kan ze zich gespecialiseerd noemen op vlak van stemstoornissen. Dit neemt niet weg dat ze ook nog allerlei andere stoornissen behandelt. 


Astrid Bodyn


Astrid studeerde in 2012 af aan het toenmalige KHBO (momenteel Vives) in Brugge als gegradueerde in de logopedie.

Astrid is een creatieve duizendpoot met een ruim interesseveld. Na haar middelbare studies volgde ze bijvoorbeeld nog een jaar les in Italiƫ aan Liceo d'Arte P. Toschi. Op die manier leerde ze vlot Italiaans spreken en kon ze zich verder verdiepen in de kunst.

Astrid deed op verschillende vlakken ervaring op als logopediste, ze werkte onder andere in het KEI. 

Momenteel werkt ze op dinsdag en donderdag in een groepspraktijk in Moorslede.

Sinds september 2017 werkt ze op maandag, woensdag en vrijdag (soms zaterdag) ook in Logopedica.


Astrid is ook Typ10- en Schrijftrein-lesgeefster.